深水埗(土步)劉森記麵家

某天, 放工後帶著Rain到處遊蕩… 最後來到Rain最怕的深水埗 – 不但多人食煙, 而且還有高登, 黃金這兩個商場. 每次我路過, 都要入去走幾轉. 邊說不買game又不停格價… Rain說係可以買, 只是不可以買有"P" 和"G" 字做第一個字的東西… wah…. PS3, GT5… 連高達無雙也因為Gundam 由"G" 開始也不能買… 這不是高達無雙3, 是3高達無雙 , 3字是第一個字, 英文是"T"hree 啊~~~~ hahahahaha

好喇其實係今次係想講呢間蝦子麵麵家, 每人消費約$30 – $50. 極力推介牛腩牛根蝦子麵, 十分好食!!! 而且仲有支裝汽水, 正! 不過地方十分細, 建議先食麵, 然後先去高登, 黃金買嘢. 另外麵家內有一隻貓, 超懶, 成日"呢"埋(我知係錯字, 不過唔記得點寫)喺枱同櫈底, 影唔到.

廣告

~ 由 royccm 於 2 一月, 2011.

一個回應 to “深水埗(土步)劉森記麵家”

  1. Haha,豬B你好搞笑呀~

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: