又忙又懶

懶, 唔update, 而家想寫嘅好多都寫喺facebook嘅每日一相. facebook upload相比facebook方便, 同埋朋友肯喺facebook留言. wordpress唔會delete既, 不過真係唔會update得咁密. 除是非facebook privacy 問題再惡化落去啦.

買左550D之後冇用過g10咁滯… 下次550D拍片就用g10影相, 點都好過用iphone.

好耐冇真係出去搵d野嚟影吓, 唔知影咩, 好亂.

廣告

~ 由 royccm 於 20 五月, 2010.

一個回應 to “又忙又懶”

  1. facebook 真係太過方便……尤其用iphone upload 相…… 我的xanga 乜荒廢了

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: