Black & White

with grey in between, a place doesn’t worth to stay a place not worth staying. (haha revised, i need tutorial lesson, thx!)

廣告

~ 由 royccm 於 6 七月, 2009.

3 回應 to “Black & White”

  1. should be “a place not worth staying"

  2. but indeed, most things lie within…

  3. 有時我真係覺得你比我更加憤世嫉俗、更加愛恨分明……咁樣究竟係好…定係唔好呢?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: