Greenpeace BlackPixel

Worth to spend sometime on this project:

Greenpeace BlackPixel.

It’s a small program, install it if you are using crt or plasma monitor

廣告

~ 由 royccm 於 3 七月, 2009.

一個回應 to “Greenpeace BlackPixel”

  1. 最近做緊一個project,發覺原來綠色和平o的人都幾無責任感同埋幾無禮貌o架!
    佢地話就話好關注所有環保事業,但有o的比較難爭取同埋坊間無乜人留意o既環保project,佢地都係同政府一樣,採取「不聞不問」o既態度,其實真係令我有o的失望!

    r先生,我地o的錢係咪白捐o左喇? T_T

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: