冬陰公湯即食麵 / 陽光375雜果賓治

上次去蘇梅見到冇買, 不過返到香港喺吉之島見到, 仲要減價, 干到唔使2蚊一包, 咁梗係買返屋企試啦. 湯好香, 不過唔敢當真正嘅冬陰公湯, 始終都有防腐劑, 個麵食落口有啲似福麵, 好細個, 食多半個就差唔多. 遲啲補相.

20090424_img000120090424_img000220090424_img000420090424_img0005

自從陽光推出咗茶餐廳系列飲品之後, 我就好鍾意佢嘅菠蘿特飲. 尋日等Rain放學又冇咩做, 行咗去OK買嘢飲, 本來打算買維他嘅芒果橙, 但係又賣得貴(係大學買好平…), 所以轉移視線去陽光系列… 咁就比我發玩佢出咗"雜果賓治". 不過都係冇驚喜, 飲落亦有少少藥水味 =_=!!! 不過算啦, 都唔夠Starbucks嘅Black Berry Mocha 難飲…… 勁重藥水味, 我吹咗一半, 最後頂唔順掉咗.

n6288_20090424_img0003

廣告

~ 由 royccm 於 24 四月, 2009.

2 回應 to “冬陰公湯即食麵 / 陽光375雜果賓治”

  1. 其實我都好想試下食….不過無奈我真係唔食得辣…..算啦~

    至於怪味飲品,我不嬲都唔鍾意試新o野,個原因係就係因為咁囉,唔算嘥錢嘛~

  2. 其實我都好想試下食….不過無奈我真係唔食得辣…..算啦~

    至於怪味飲品,我不嬲都唔鍾意試新o野,個原因係就係因為咁囉,唔好嘥錢嘛~

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: