聖誕節

之前都有講過"節日"變咗"節月",十一月頭搭地鐵,行商場,都可以聽到同見到有關嘅音樂同裝飾,係未見到十一月的聖誕老人… 我地要過聖誕節喇。今年嘅聖誕節唔想去同人逼餐死喺度影燈飾,周圍行…不過唔知可以做乜?或者去南丫島行個轉抖吓氣啦。你地又會去邊度玩呀?

26歲之前都好期待xmas,讀書個時有得放假,又可以出去玩夜啲…開工有得係公司開P,早收,跟住又係去玩。今年好想好想自己有野做咁過聖誕節…咁講一定比女朋友話,帶埋妳去開工啦:P
有得忙個時又好恨有假放,到真係放長假又好恨去開工,忙啲…可唔可以平衡少少?

之前因為自己嘅大意,失去咗一個工作機會,仲要麻煩到其他人…好彩都係自己嘅嘢,唔係都唔知點算。

廣告

~ 由 royccm 於 21 十一月, 2008.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: